Omul momentului în MotoGP a făcut drifturi pe podul pietonal din Londra (VIDEO)



029 августа 2014

 

Podul pietonal Millennium din Londra a fost închis timp de câteva ore pentru un show oferit de Marc Marquez. Omul momentului în MotoGP şi campionul mondial en-titre a traversar râul Tamisa de câteva ori la viteze mari pentru a impresiona publicul venit la eveniment.

Campionul Mondial de anult trecut şi liderul clasamentului actual, Marc Marquez, a acceptat provocarea de parcurge podul "Millennium" pentru a populariza cursele de MotoGP în Albion, unde acest sport se află în umbră.

Spaniolul a oferit acest spectacol înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii: "A fost o experienţă interesantă aici, pe Millennium Bridge. A fost o experienţă inedidă. Mai ales pentru MotoGP care poate fi promovat în acest fel. Vrem să devenim mai importanţi în Anglia. De aceea astfet de evenimente sunt foarte utile."

În acest sezon, Marquez a reuşit ceea ce nu mai făcuse niciun pilot de MotoGP până acum. Spaniolul a câştigat primele zece curse ale sezonului, a fost liderul clasamentului general cu un număr maxim de puncte, 250, având şi un avans impunător de 90 de puncte faţă de următorul clasat.

În ultima etapă, pilotul echipei Honda, s-a clasat pe locul patru, dar a rămas lider detaşat în top fiind principalul favorit la titlu: "Cred că sunt piloţi şi mai rapizi decât mine. Dar mai mult mă interesează faptul că mă aflu în lupta pentru titlu. Acesta este obiectivul meu principal şi sunt interesat doar de primul loc."

Următoarea etapă din MotoGP va avea loc la Silverstone, pe 31 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑