Barcelona şi Bayer Leverkusen se vor întâlni diseară în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor



029 сентября 2015

 

O nouă provocare pentru antrenorul Barcelonei, Luis Enrique! Înainte de meciul cu Bayer Leverkusen din grupele Ligii Campionilor, tehnicianul catalanilor a declarat că înlocuirea lui Lionel Messi este o misiune imposibilă, însă promite că echipa sa va rămâne atât de bună şi fără el.

Barcelona şi Bayer Leverkusen se vor duela în această seară în al şaptelea meci direct. Catalanii s-au impus până acum de cinci ori, iar formaţia germană doar o dată. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima oară în 2012, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Atunci, catalanii s-au impus cu un neverosimil scor de 7-1.

În meciul din această seară de pe Camp Nou, Barcelona nu va putea conta pe superstarul Lionel Messi. Acesta s-a accidentat în partida cu Las Palmas din campionatu Spaniei şi va fi indisponibil aproape două luni.

În celălalt meci al grupei E, AS Roma va juca pe teren propriu cu BATE Borisov. Acesta va fi primul meci direct dintre cele două echipe.

Arsenal Londra a suferit o înfrângere surprinzătoare în prima etapă din faza grupelor în faţa formaţia Dinamo Zagreb. Tunarii vor să se reabiliteze în partida cu Olympiakos Pireu din grupa F.

În aceeaşi grupă, Bayern Munchen va juca pe teren propriu cu Dinamo Zagreb.

Tot în această seară, antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho va întâlni fosta sa echipă FC Porto. În celălalt meci din grupa G, Dinamo Kiev va juca în deplasare cu Maccabi Tel Aviv.

În grupa H, Zenit Sankt-Petersburg se va duela pe teren propriu cu Gent, iar Valencia va juca împotriva lui Lyon pe Stade de Gerland.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑