Zlatan continuă să-l "înţepe" pe CR7: "Când juca la Man. United, toată munca era făcută de Rooney!"



029 сентября 2015

**Zlatan continuă să-l

Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic nu sunt în cele mai bune relații. Adversari în grupa A din UEFA Champions League, cele două vedete au continuat dialogul de la distanță.

La finalul anului trecut, suedezul l-a ironizat pe Ronaldo, atunci când a fost rugat să facă o comparație între portughezul lui Real Madrid și Leo Messi.

"Cristiano, mai bun decât Messi? Acest lucru poate fi posibil doar într-un alt sport. La fotbal, cu siguranță că Messi este cel mai bun", a fost declarația dată de vârful lui PSG.

Acum, Ibrahimovic a ținut să-l provoace din nou pe Ronaldo, precizând că toate realizările acestuia de la Manchester United i se datorează lui Wayne Rooney. Cei doi au fost colegi între 2004 și 2009.

"Jucătorii mari au momentele lor extraordinare între unu și trei ani. Dar pentru a continua mai mult de cinci ani la același nivel, așa cum a făcut-o Wayne Rooney, timp de zece ani, nu este ușor. La o echipă mare, presiunea este zi de zi. Când juca în echipă cu Ronaldo, toată munca era făcută de el (n.n. se referă la Rooney), dar nu era la fel de apreciat, deoarece Cristiano marca toate golurile. Îmi place să-l urmăreasc pe Rooney. Nu am fost suficient de norocos să joc cu el în aceeași echipă", a spus Ibrahimovic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑