Dunga recunoaşte că l-a vrut pe Eder la naţionala Braziliei: "Era pe lista mea"



 

**VIDEO** Dunga recunoaşte că l-a vrut pe Eder la naţionala Braziliei:

Eder a avut un debut de vis în naţionala Italiei, pentru care a marcat în egalul de la Sofia cu Bulgaria, scor 2-2, la chiar primul şut expediat în tricoul squadrei azzurra.

În vârstă de 28 ani, brazilianul a preferat să accepte oferta de a evolua pentru naţionala lui Antonio Conte, conştient că şansele de a juca în Selecao erau foarte mici. Cu toate acestea, selecţionerul sud-americanilor, Carlos Dunga, a dezvăluit că atacantul Sampdoriei se afla pe lista sa.

"Eder se afla pe lista celor pe care îi urmăream în Europa. Am văzut câteva imagini cu el într-o partidă a Sampdoriei. Are calităţi bune, de brazilian. Dar fotbalul s-a globalizat şi a acceptat o ofertă pe care a considerat-o mai interesantă. Italienii au reuşit o lovitură importantă", a declarat Dunga, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Tehnicianul de 51 de ani precizează însă că naţionala Braziliei este una în care concurenţa este extrem de puternică, iar cei care îşi doresc să îmbrace tricoul auriverde trebuie să aibă răbdare.

"Cine îşi doreşte naţionala Braziliei trebuie să ştie să aştepte. Pe poziţia lui Eder îi am la dispoziţie pe Neymar, Coutinho, Oscar, Robinho şi Willian. Acest tricou este unul special. Probabil că Eder a făcut alegerea corectă. Doar timpul o va spune", a spus Dunga.

Rugat de jurnaliştii italieni să-i transmită un mesaj noului component al squadrei azzurra, Dunga a răspuns: "Acum e deja târziu. În orice caz, chiar dacă l-aş fi chemat, nu i-aş fi promis nimic".

VIDEO: Golul marcat de Eder împotriva Bulgariei

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑