EXCLUSIV Pennetta o vede pe Halep viitorul nr. 1 WTA: “E impresionant felul în care evoluează!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Pennetta o vede pe Halep viitorul nr. 1 WTA: “E impresionant felul în care evoluează!”

Flavia Pennetta are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, adversara sa din turul trei al turneului de la Miami. "Este impresionant felul în care evoluează. Va fi greu să câştig, dar voi încerca.", a spus italianca.

Simona Halep a băgat frica în adversare. Jucătoarea antrenată de Victor Ioniţă o va înfrunta pentru un loc în sferturi la Miami pe Flavia Pennetta, locul 28 mondial. Deşi a câştigat cele trei meciuri directe disputate până acum, italianca se teme de româncă, după începutul perfect de sezon al acesteia. În 2015, Halep a câştigat deja trei trofee, la Shenzhen, Dubai şi Indin Wells,  şi a pierdut doar două meciuri.

“Cu siguranţă, împotriva Simonei va fi un meci foarte greu. Ea joacă foarte bine, a crescut foarte mult în ultimii ani şi este impresionant felul în care evolueaza. Vine dupa multe partide câştigate, un turneu important câştigat, la fel cum a fost şi cel de la Dubai. Va fi complicat sa câştig, dar voi încerca.”, a declarat la Miami, exclusive pentru Digi Sport, Flavia Pennetta.

Ascensiunea româncei în ultimii doi ani nu a surprins-o pe italiancă. Locul 64 WTA, în mai 2013, Halep este în prezent a treia jucătoare a lumii: “Nu m-a surprins mult, pentru că mi-o amintesc încă de când era mai mică. Era junioare şi se vedea că are multe posibilităţi, promitea mult şi apoi, cu timpul, s-a maturizat. Este tot tânără, la fel de micuţă ca la 16 ani şi nu mă surprinde pentru că pare să fie predestinată pentru asta.”

Pennetta îi prevede un viitor mare româncei. Italianca crede că este doar o chestiune de timp până ce Halep își va adjudeca un titlu de Grand Slam și că poate deveni numărul 1: “Da! Cu siguranţă, da!”

Partida dintre Simona Halep și Flavia Pennetta se va juca marți de dimineață, nu mai devreme de ora 4:00, ora României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑