Fiji a câştigat etapa a şasea a turneului Sevens World Series la rugby 7



 

Fiji a câştigat etapa a şasea a turneului Sevens World Series la rugby 7. Selecţionata din Fiji s-a impus în finala cu Noua Noua Zeelandă, scor 33-19, la runda găzduită de Hong Kong. 

În cel de-al 12-lea duel direct dintre cele două naţionale, Fiji a început în forţă finala cu Noua Zeelandă reuşind să conducă cu 21-0. Neo-zeelandezii au revenit înainte de pauză, prin punctele aduse de Beaudine Waaka şi Scott Curry.

Cu şapte minute înainte de încheierea partidei, Fiji avea un avantaj de 16 puncte, iar Veremalua şi Domolailai au stabilit rezultatul final de 33-19, aducând trofeul pentru naţionala lor.

Aceasta a fost a treia victorie pentru Fiji în ultimii patru ani la etapa organizată de Hong Kong. Mai mult decât atât, după acest succes, Fiji s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului general, Africa de Sud. În acest moment, insularii au 108 puncte, cu unul mai mult decât a treia clasată, Noua Zeelandă.

Următoarea etapă a turneului Sevens World Series va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în Tokyo, iar până la sfârşitul competiţiei urmează să se dispute alte două runde.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑