EXCLUSIV Houssine Kharja, lăudat de un conaţional: "Steaua poate lua titlul cu el"



030 сентября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Houssine Kharja, lăudat de un conaţional:

Houssine Kharja este unul dintre cei mai importanţi stranieri care au trecut prin Liga 1, iar experienţa sa o poate ajuta pe Steaua să obţină al patrulea titlu consecutiv, crede un conaţional al mijlocaşului de 32 de ani, Haytam Fadel, campion al Africii cu naţionala de fotbal american a Marocului.

Fadel, care îl cunoaşte pe noul jucător al Stelei de peste zece ani, susţine că Houssine Kharja este "o mândrie" pentru marocani.

"Toţi marocanii ştiu despre el că a jucat la multe cluburi din Italia şi a făcut-o foarte bine. Sunt fericit că a venit în România. Ne-am întâlnit în mall, am vorbit. Am văzut unul dintre meciurile pe care le-a jucat la Steaua, iar el a jucat foarte bine", a spus Fadel.

Conaţionalul mijlocaşului stelist spune despre Kharja că "e un foarte bun executant al penalty-urilor", iar ca om "e timid, nu vorbeşte prea mult". Fadel este convins că experienţa fostului jucător de la AS Roma, Inter şi Fiorentina îi poate ajuta pe roş-albaştri în lupta pentru titlu.

"E bine că a ales Steaua. Are o mare experienţă mare, este un profesor pentru echipa naţională şi cred că poate face lucruri bune. Steaua poate lua campionatul, dacă a venit Kharja. Am încredere în el", a precizat Haytam Fadel.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑