Bicicleta i-a venit de hac. Pilotul din Moto GP Marc Marquez şi-a fracturat mâna stângă



030 сентября 2015
foto: autoevolution.com

O nouă lovitură pentru Campionul Mondial în exerciţiu din Moto GP, Marc Marquez. Spaniolul a fost operat după ce a suferit o căzătură în timp ce făcea mountain bike.

Marc Marquez a suferit o nouă operaţie la mâna stângă. În luna aprilie, spaniolul a căzut de pe o motocicletă şi a suferit o fractură, în urma căreia a fost nevoie de intervenţie chirurgicală.

Acum, Marquez a căzut de pe bicicletă în timp ce făcea Mountain Bike şi şi-a fracturat din nou mâna stângă. El a fost operat în Barcelona şi se află în afara oricărui pericol.

Mai mult decât atât, oficialii de la Honda au emis un comunicat de presă în care anunţă că Marquez se va recupera la timp pentru Marele Premiu al Japoniei care va avea loc pe 11 octombrie.

Marc Marquez are parte de un sezon dezastruos în motomondialul de viteză. Campionul în exerciţiu a suferit cinci abandonuri în 14 curse, din cauza căzăturilor.

Ultimul eşec l-a suferit în Marele Premiu de la Aragon. Spaniolul nu a mai putut continua cursa, după ce a căzut în turul doi.

Cu patru etape înainte de sfârşitul acestui sezon, Marc Marquez ocupă locul trei în clasamentul piloţilor, având cu 65 de puncte mai puţine decât al doilea clasat, Jorge Lorenzo, şi cu 79 mai puţine decât liderul, Valentino Rossi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑