Manchester United şi Chelsea s-au calificat în sferturile Cupei Ligii Angliei



030 октября 2013

 

Manchester United şi Chelsea s-au calificat în optimile Cupei Ligii Angliei. Campioana a trecut de Norwich cu 4-0, iar Chelsea a eliminat liderul din Premier League, Arsenal, impunându-se cu 2-0. Fulham a părăsit competiţia, fiind învinsă de Leicester, echipă din eşalonul secund al fotbalului englez.

"Diavolii" nu au întâmpinat dificultăţi în partida jucată pe teren propriu cu Norwich. Echipa lui Moyes s-a impus clar, scor 4-0, două dintre goluri aparţinându-i lui Javier Hernandez. Phil Jones şi Fabio au marcat celelalte două goluri, în minutele 88 şi 95.

Şi Chelsea Londra a reuşit să se califice în sferturile Cupei Ligii Angliei, după ce în optimi a eliminat chiar liderul din Premier League, Arsenal, impunându-se pe terenul acesteia cu 2-0. Cesar Azpilicueta a deschis scorul în minutul 25, iar Juan Mata a mărit avantajul echipei sale la mijlocul reprizei secunde, stabilind astfel şi scorul final.

Cel mai spectaculos meci s-a jucat însă la Birmingham. Stoke City conducea cu 3-1 până în minutul 85, iar Birmingham, cu 10 oameni în teren, şi-a revenit incredibil până la final şi a egalat 3-3. Cele două echipe au mai marcat câte un gol în timpul suplimentar, astfel că s-a ajuns la penaltiuri, iar Stoke s-a impus cu 4-2. Fulham a fost eliminată, fiind învinsă de Leicester cu 4-3.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑