Meciuri tari la început de sezon în NBA: Miami Heat a învins Chicago Bulls, iar Lakers s-a impus în faţa celor de la Clippers



030 октября 2013

 

Noul sezon în NBA a început cu meciuri tari chiar din prima zi! Campioana de anul trecut, Miami Heat a debutat cu o victorie, acasă, contra celor de la Chicago Bulls, scor 107-95. Tot în prima zi a avut loc şi derbiul oraşului Los Angeles, în care Lakers s-a impus în faţa celor de la Clippers, 116-103.

Heat a rezolvat meciul în al doilea sfert, pe care l-a câştigat cu 37-18, iar Chicago Bulls nu a mai fost în stare să recupereze diferenţa de 21 de puncte înregistrată la pauza mare. Chiar dacă echipa sa a pierdut, Carlos Boozer, de la Bulls, a fost cel mai bun jucător al meciului, cu 31 de puncte marcate, în timp ce vedeta celor de la Miami, LeBron Lames a reuşit 17 puncte. Scor final 107-95.

În prima zi din noul sezon, pe teren s-au întâlnit şi marele rivale, Los Angeles Lakers şi Los Angeles Clippers. Lakers a avut un start slab de meci, iar la pauza mare a fost condusă la două puncte. Meciul s-a decis în ultimul sfert, pe care Lakers l-a câştigat cu 41-24, scor final 116-103. Cel mai bun jucător al meciului a fost Xavier Henry, care a marcat 22 de puncte şi a reuşit câteva execuţii de senzaţie.

Într-un alt meci, Indiana Pacers a învins Orlando Magic cu 97-87. Paul George a fost eroul celor de la Pacers, cu 22 puncte marcate.

NBA a ajuns în acest an la cea de-a 68-a ediţie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑