Nationala de fotbal a Australiei scrie istorie la Cupa Asiei. Aceasta a luat pentru prima data trofeul




Cangurii au cucerit pentru prima data trofeul, reusind sa invinga dramatic, in finala, Coreea de Sud. Locul 3 a fost ocupat de echipa Emiratelor Arabe Unite.


Nationala Australiei a avut o usoara superioritate in joc, in prima repriza a finalei contra Coreii de Sud. Gazda Cupei Asiei a incheiat prima repriza cu golul marcat de Luongo. In continuare, sud-coreenii au ratat ocazie dupa ocazie, dar  au reusit sa egaleze. Son Heung-Min a punctat in prelungiri. Meciul a avut nevoie de 2 reprize de timp suplimentar, in care singurul sut pe cadrul portii a apartinut gazdelor. A fost golul lui Troisi, care a decis finala. 

 

Australia a castigat cu 2 la 1 si a cucerit in premiera Cupa Asiei. Coreea de Sud ramane cu cele 2 titluri in palmares, obtinute in 1956 si 1960. 

 

Ange POSTECOGLOU, ANTRENOR NATIONALA AUSTRALIEI: “A fost greu, a fost o finală. Au fost răsturnări de situaţie, dar jucătorii au arătat curaj enorm în această seară.” 

 

Podiumul turneului din Australia a fost completat de echipa Emiratelor Arabe Unite. In finala mica, aceasta a invins Irakul cu scorul de 3 la 2.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Cupa Asiei, trofeu, australia,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑