Falcao a fost titularizat de Van Gaal și a marcat al 4-lea său gol la Manchester Utd.



**VIDEO** Falcao a fost titularizat de Van Gaal și a marcat al 4-lea său gol la Manchester Utd.

Louis Van Gaal are o linie de atac de vis și nu s-a ferit să-și folosească vedetele în partida cu "lanterna" Leicester, din etapa a 23-a a campionatului englez. Manchester United s-a impus lejer, scor 3-1, după ce a condus cu 3-0 la pauză. United s-a răzbunat astfel pentru catastrofa din tur: 3-5 pe terenul alb-albaștrilor!

Scorul a fost deschis de olandezul Robin Van Persie, în minutul 27, când acesta a finalizat pasa venită de la conaționalul Daley Blind. Cinci minute mai târziu a venit rândul lui Radamel Falcao să-și treacă numele pe lista marcatorilor, iar autogolul lui Morgan (44) a stabilit soarta punctelor încă de la încheierea primei părți.

Polonezul Wasilewski a marcat golul de onoare pentru Leicester, în minutul 80. A fost doar cea de-a doua înfrângere suferită de "vulpi" în ultimele șase partide oficiale. În urma acestui rezultat, Leicester rămâne ultima în clasament, iar United este pe 4.

Evoluția gazdelor a fost foarte bună, iar cei 75.000 de spectatori prezenți pe Old Trafford s-au bucurat de un recital ofensiv al "diavolilor". Echipa de start folosită de Louis Van Gaal: De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Shaw - Blind - Rooney, Di Maria, Januzaj - Van Persie, Falcao. Au mai intrat după pauză McNair (68), Mata (77) și Wilson (80).

Pentru Falcao (28 de ani) a fost cel de-al 4-lea gol marcat în acest sezon de Premier League, în 14 apariții. Columbianul este împrumutat la United de la AS Monaco și, de curând, a ieșit la iveală un conflict avut de sud-american cu antrenorul Van Gaal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑