Moment de uluială pe Bernabeu. Bale nu i-a lăsat mingea lui James pentru un gol simplu și a ratat șutul



 

**VIDEO** Moment de uluială pe Bernabeu. Bale nu i-a lăsat mingea lui James pentru un gol simplu și a ratat șutul

Real Sociedad a deschis scorul încă din primul minut în partida cu Real Madrid, din deplasare, dar "galacticii" au remontat rapid și au egalat după 120 de secunde, prin James Rodriguez. Apoi, Sergio Ramos a făcut 2-1 și meciul a intrat pe un făgaș normal.

Totuși, la pauză putea fi 3-1, dacă Real Madrid nu ar fi irosit o ocazie uriașă, în minutul 40. Benzema a lucrat excelent o fază în banda stângă și a centrat la firul ierbii, în fața porții goale. Acolo aștepta James Rodriguez, dar columbianul nu a ajuns să se bucure de gol.

Din spatele său a apărut Gareth Bale, care i-a "suflat" mingea colegului său, când acesta se pregătea de finalizare. A șutat până la urmă galezul, dar a făcut-o modest, iar mingea s-a dus alături, spre uluială spectatorilor de pe Santiago Bernabeu.

Cei doi jucători au avut un schimb scurt de replici după această ratare, iar conturile au fost reglate la vestiare, la finalul primei reprize. În cele din urmă, Karim Benzema a făcut 3-1, în minutul 51. Cristiano Ronaldo a lipsit din tabăra Realului, fiind suspendat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑