Amintirile lui Ilie Dumitrescu de la un meci în Liechtenstein: "A făcut poze cu noi, iar apoi am fost adversari!"



 

**VIDEO** Amintirile lui Ilie Dumitrescu de la un meci în Liechtenstein:

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. România a învins-o doar cu 1-0 pe Insulele Feroe, însă șansele tricolorilor de a ajunge la Europenele din 2016 sunt în continuare foarte mari.

Echipele mici au început să pună tot mai multe probleme în preliminariile pentru turneele finale, iar victoriile cu aceste gen de reprezentative nu mai sunt o formalitate.

În trecut, lucrurile nu au stat însă la fel. ÎN DIRECT la EuroFotbal, pe Digi Sport 1, Ilie Dumitrescu și-a adus aminte de un episod amuzant, petrecut înaintea unui meci pe care România l-a jucat în Liechtenstien, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 1998. Selecționerul nostru era tot Anghel Iordănescu.

"Eram la o plimbare după ce ne-a ținut o ședință domnul Iordănescu, în care ne spunea că trebuie să o analizăm foarte bine pe Liechtenstein. Când am ieșit la o plimbare, acolo, polițistul vorbea cu noi, a vrut să facem poze, după care ne-a spus că o să fim adversari, câteva ore mai târziu. Asta s-a întâmplat înainte de Mondialul din 1998 (n.n. preliminariile pentru CM din Franța)", a spus Ilie Dumitrescu, extrem de amuzat.

"Lucrurile s-au schimbat acum, dacă lăsăm gluma la o parte. Aceste meciuri au devenit complicate, lucrurile s-au schimbat", a mai afirmat fostul internațional.

Pe 6 septembrie 1997, România a învins-o cu 8-1 pe Liechtenstien, după ce s-a impus și în tur, scor 8-0. Ilie Dumitrscu a fost integralist, iar golurile tricolorilor au fost marcate de V. Moldovan, G. Craioveanu (2), A. Doboș, D. Munteanu (3), respectiv C. Barbu.

Cu 28 de puncte, România s-a calificat fără înfrângere la Campionatul Mondial și a primit doar 4 goluri în 10 meciuri. Echipa lui Iordănescu a făcut parte dintr-o grupă cu Irlanda, Lituania, Macedonia, Islanda și Liechtenstein.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑