Borussia - Wolfsburg 1-3. Klopp se desparte de Dortmund cu un eșec în finala Cupei. Super gol De Bruyne!



 

**VIDEO** Borussia - Wolfsburg 1-3. Klopp se desparte de Dortmund cu un eșec în finala Cupei. Super gol De Bruyne!

VfL Wolfsburg a cucerit în premieră Cupa Germaniei, învingând cu scorul de 3-1 formaţia Borussia Dortmund, în finala disputată sâmbătă seara pe Stadionul Olimpic din Berlin, în faţa a 76.000 de spectatori.

Borussia Dortmund, aflată la ultimul său meci cu antrenorul Jurgen Klopp pe bancă, a deschis scorul prin Pierre-Emerick Aubameyang (min. 5), însă Wolfsburg, vicecampioană a Germaniei în acest sezon, a întors rezultatul graţie reuşitelor lui Luiz Gustavo (min. 22), Kevin De Bruyne (min. 33) şi Bas Dost (min. 38).

Primul gol a venit după o pasă excelentă care l-a găsit în careu pe Aubameyang, iar gabonezul a înscris din voleu, de la limita ofsaidului. Gustavo a egalat la o fază la care Langerak a respins greșit mingea în față, iar brazilianul a finalizat simplu.

Kevin De Bruyne a marcat apoi cu un șut plasat la colțul scurt, foarte puternic, la care Langerak n-a avut nicio șansă. În fine, Dost a înscris dintre fundașii adverși cu o execuție precisă, stabilind scorul final.

></p><p>A fost ultimul meci al lui Jurgen Klopp pe banca Borussiei Dortmund, la care veteranul<strong> Sebastian Kehl</strong> (35 de ani) a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul galben-negru. Partida a fost arbitrată de<strong> Felix Brych,</strong> iar raportul șuturilor a fost 13-8 în favoarea învingătoarei.</p><p>Pentru Wolfsburg, campioana din 2009, a fost primul triumf din istorie în finala Cupei Germaniei. De partea cealaltă, Dortmund a disputat a 7-a ei finală, având 3 trofee în vitrină. Dortmund va juca în preliminariile UEFA Europa League din sezonul viitor.</p><p><strong>Borussia Dortmund:</strong> Langerak - Durm (Blaszczykowski, min.68), Subotic, Hummels, Schmelzer - Kehl (Piszczek, min.68). Gundogan; Mkhitarian, Kagawa, Reus (Immobile, min.79) - Aubameyang.</p><p><strong>VfL Wolfsburg:</strong> Benaglio - Vierinha, Naldo, Klose, Rodríguez - Luiz Gustavo, Arnold (Schuerrle, min.81) - Perisic (Guillavogui, min.74), De Bruyne, D.Caligiuri (Traesch, min.85) - Dost.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑