Neymar: "Nu-mi schimb stilul pentru că nu convine unora". Enrique: ”Eu aș fi procedat la fel ca bascii”



 

**VIDEO** Neymar:

Brazilianul Neymar a contribuit cu un gol la victoria Barcelonei din finala Cupei Regelui Spaniei, cu 3-1 în faţa lui Athletic Bilbao, devenind totodată co-lider al clasamentului golgheterilor competiţiei, cu şapte reuşite, la egalitate cu Iago Aspas (Sevilla). Brazilianul a ieşit, însă, în evidenţă, şi cu altă fază, în minutul 87 al partidei.

Atacantul Barcelonei a încercat să dea mingea, printr-o "braziliană", peste un fundaş al lui Bilbao, dar bascii au luat ca pe un afront tentativa sa de a-i ridiculiza şi au sărit la bătaie. Doar intervenţia arbitrului şi a coechipierilor lui Neymar l-au salvat pe brazilian de o corecţie din partea jucătorilor lui Athletic.

Cu toate acestea, Neymar a declarat la finalul partidei că nu înţelege supărarea adversarilor săi şi că nu a făcut nimic neobişnuit.

"Nu ştiu de ce s-au înfuriat aşa. Este felul meu de a juca, mereu am făcut asta şi nu mă voi schimba doar pentru că unii se enervează. A fost un dribling la fel ca oricare altul. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal", a declarat Neymar.

Ibai Gomez, unul din jucătorii lui Athletic Bilbao care s-au arătat cel mai deranjaţi de gestul lui Neymar a avut un sfat pentru brazilian, la finalul întâlnirii. "Driblingul lui Neymar? Putea şi fără el. Dacă tot vrea să fie ca Messi, ar putea învăţa şi câte ceva despre modestie de la el", i-a transmis jucătorul basc.

Surprinzător, brazilianului nu i-a luat apărarea nici măcar antrenorul său, Luis Enrique. "Aş fi făcut la fel ca jucătorii basci dacă mi se întâmpla mie. Poate chiar mai rău. În Brazilia, astfel de atitudini sunt normale, dar aici nu sunt", a declarat antrenorul catalanilor la finalul partidei.

Vezi faza care i-a înfuriat pe jucătorii lui Athletic Bilbao:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑