Atalanta - Milan 1-3. Doi foști jucători ai gazdelor a adus victoria pentru Pippo!



 

**VIDEO** Atalanta - Milan 1-3. Doi foști jucători ai gazdelor a adus victoria pentru Pippo!

Atalanta a început în forță partida cu AC Milan de pe teren propriu, din ultima etapă a campionatului italian. German Denis a trimis în bară din centrarea lui Zappacosta.

Bergamascii au deschis apoi scorul prin Baselli. A fost al 10-lea gol cu capul încasat de Milan în acest sezon. Rossonerii au întors scorul în doar trei minute. Pazzini a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat, iar Bonaventura a marcat împotriva fostei sale echipe după ce Pazzini nimerise bara.

Același Bonaventura a stabilit scorul final și Pippo inzaghi își ia adio de la AC Milan cu o victorie spectaculoasă. A fost doar al 13-lea succes al unui sezon pe care rossonerii îl încheie cu 52 de puncte, în timp ce Atalanta termină campionatul pe poziția a 17-a.

Atalanta (4-3-3): Sportiello - Zappacosta (79 D'Alessandro), Benalouane, Masiello, Del Grosso (27 Cherubin) - Grassi, Cigarini, Baselli (66 Scaloni) - Moralez, Denis, Gomez. Antrenor: E. Reja

AC Milan (4-3-3): Abbiati - De Sciglio (83 Calabria), Mexes, Paletta, Bocchetti - Van Ginkel, De Jong, Bonaventura (90 Di Molfetta) - Honda, Pazzini, El Shaarawy (68 Poli). Antrenor: F. Inzaghi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑