Messi a deschis scorul cu un gol de poveste. A driblat tot ce a întâlnit în cale



 

**VIDEO** Messi a deschis scorul cu un gol de poveste. A driblat tot ce a întâlnit în cale

VIDEO Athletic Bilbao - FC Barcelona 1-3. Lionel Messi a deschis scorul după 20 de minute în finala Cupei Spaniei, la capătul unei superbe acțiuni personale.

Decarul Barcelonei a primit mingea în flancul drept și, cu o rupere de ritm, a ieșit din tușă dintre 3 adversari. A pătruns în careu, unde a mai fentat un jucător al lui Bilbao, făcându-și mingea în interior, apoi a finalizat cu un șut cu stângul, pe jos, care l-a învins pe Herrerin.

În repriza secundă, argentinianul a reușit dubla, cu un gol marcat din pasa lui Daniel Alves și a ajuns la 8 goluri în 6 meciuri jucate în Cupa Spaniei.

Messi are 43 de goluri în La Liga (e singurul fotbalist al Barcelonei care a jucat toate cele 38 de meciuri din campionat în sezonul încheiat săptămâna trecută) și 10 reușite în 12 partide în UEFA Champions League.

Barcelona e calificată și în finala UCL, acolo unde va juca împotriva lui Juventus Torino, sâmbăta viitoare, pe 6 iunie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑