U Cluj va avea parte de aproximativ 8.000 de fani la finala cu Steaua. Atmosferă incendiară la plecare



 

**VIDEO** U Cluj va avea parte de aproximativ 8.000 de fani la finala cu Steaua. Atmosferă incendiară la plecare

Finala Cupei României, care se va disputa diseară pe ”Arena Națională”, de la ora 21:00, dintre Steaua și U Cluj, va avea parte de o asistență numeroasă și de o atmosferă pe măsură. Aproximativ 4.000 de spectatori vor fi numai din Cluj.

Organizatorii finalei Cupei României mizează pe o asistență de aproximativ 40.000 de spectatori la ultimul meci al sezonului, care se va juca și cu trofeul pe masă. Fotbaliștii lui Adrian Falub nu se vor simți stingheri pe cel mai mare stadion al țării, pentru că vor avea parte cel puțin de o peluză arhiplină.

Finala Cupei României, Steaua - U Cluj, poate fi urmărită duminică, 31 mai. și pe digisport.ro și m.digisport.ro, în format LIVE TEXT, începând cu ora 21:00.

De la Cluj vor ajunge la București aproximativ 4.000 de fani, conform stiridesport.ro, care vor face apoi joncțiunea chiar pe stadion cu o parte dintre suporterii celor de la Dinamo. Este cunoscută frăția dintre cele două galerii, iar un meci împotriva Stelei este prilejul perfect pentru a și demonstra asta.

></p><p>Aproximativ 1000 de susținători de-ai ”șepcilor roșii” au plecat încă de la prima oră a dimineții, cu o garnitură specială spre Capitală, formată din 10 vagoane. Fanii, înarmați cu torțe, fumigene, steaguri și alte obiecte ce țin de arsenalul galeriilor, au cântat chiar din gara clujeană.</p><p>Restul susținătorilor vor ajunge la București individual cu mașinile personale, cu microbuze sau cu alte mijloace de transport.</p><p>Reprezentanții peluzei ”<strong>Cătălin Hîldan</strong>” au anunțat și ei că vor fi la marea finală, astfel că este de așteptat ca U Cluj să aibă parte de o galerie formată din aproximativ 8.000 de spectatori.</p><p><strong>FOTO: stiridesport.ro</strong></p><p><strong><br></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑