Primul antrenament al naționalei: Chiricheș și Filip s-au antrenat separat. De ce întârzie Gabriel Torje



031 августа 2015

 

Primul antrenament al naționalei: **Chiricheș și Filip s-au antrenat separat.** De ce întârzie Gabriel Torje

Astăzi, luni, 31 august, la Mogoșoaia, s-a reunit lotul echipei naționale a României, pentru ”dubla” cu Ungaria (4 septembrie) și Grecia (7 septembrie), din preliminariile pentru Euro 2016. Primul antrenament al ”tricolorilor” după reunire a fost unul dechis presei.

Vlad Chiricheș și Steliano Filip s-au pregătit separat, având ușoare probleme fizice, dar care nu le vor pune în pericol în niciun fel o eventuală prezență pe teren vineri, la Budapesta.

Înainte de antrenament, Anghel Iordănescu i-a luat deoparte, pe rând, pe Denis Alibec și pe Vlad Chiricheș, cu care a avut discuții între patru ochi.

Jucătorii care au evoluat duminică - Adi Popa, Dorin Goian, Silviu Lung jr, Denis Alibec, Alexandru Chipciu, Constantin Budescu și Ovidiu Hoban - au făcut un antrenament ușor, de refacere.

></p><p>O noutate la Mogoșoaia a fost sosirea lui <strong>Claudiu Bumba</strong>, care inițial fusese convocat la naționala de tineret și nu fusese anunțat în lotul echipei mari. Mijlocașul de 21 de ani al lui Hapoel Tel Aviv s-a alăturat azi lotului lui Anghel Iordănescu, antrenându-se cu ceilalți ”tricolori” la Mogoșoaia.</p><p><strong>Ciprian Tătărușanu</strong> și <strong>Gabriel Torje</strong> vor ajunge abia la noapte în țară. Cei doi au evoluat cu echipele lor de club, Fiorentina și Osmanlispor, duminică seară, târziu. Deși s-a spus că mijlocașul nou-promovatei din Turcia s-ar fi lovit la cap și de aceea nu a prins avionul spre România, adevărul este că, de fapt, cursa sa cu care trebuie să plece din Turcia s-a anulat și a fost nevoit să aștepte un alt avion. Torje va ajunge în jurul orei 0:00, la noapte, la București.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑