După ce s-a despărțit de Petrolul, Teixeira, la un pas de o altă echipă din Liga 1



02 июля 2015

 

**VIDEO** După ce s-a despărțit de Petrolul, Teixeira, la un pas de o altă echipă din Liga 1

Filipe Teixeira este aproape să semneze cu Astra. Mutarea a fost confirmată de Marius Şumudică. Antrenorul giurgiuvenilor nu este mulţumit de campania de achiziţii. ”Mai avem nevoie de trei jucători”, a spus Şumudică.

Astra continuă întăririle înaintea startului de sezon. Echipa antrenată de Marius Şumudică este aproape de a da o lovitură pe piaţa transferurilor. În vârstă de 34 de ani, Filipe Teixeira este aşteptat să semneze cu ocupanta locului al patrulea în sezonul trecut, din postura de jucător liber de contract.

”Eu, din câte știu, Teixeira este în București și astăzi sau mâine va urma o întâlnire cu conducătorii noștri și sunt șanse foarte mari ca el să semneze cu noi”, a spus antrenorul giurgiuvenilor.

”Noi îl așteptăm, sperăm să vină, este un jucător foarte bun și cu siguranță ne va ajuta”, a spus și Budescu.

Astra ar putea primi însă interdicţie la transferuri. Fostul preparator fizic al echipei, Nikos Karydas, i-a reclamat la comisii pe giurgiuveni, care au termen de cinci zile pentru plata restanţelor.

”Ne mai trebuie un fundaș dreapta, un mijlocaș de bandă, care să poată juca și stânga și dreapta, și un atacant”, a dezvăluit Marius Șumudică.

Până acum, la Astra au venit șase jucători noi - Boldrin, Alves, Florea, Stan și Lovin de la Chiajna, dar și fostul petrolist Geraldo. Ajuns la 33 de ani, Florin Lovin a simţit din nou ce înseamnă un cantonament la o echipă calificată în cupele europene.

„Mai pe vremuri, ăștia mai bătrâni erau mai menajați, acum trebuie să fie exemple pentru jucători mai tineri”, a spus Lovin.

Astra joacă în turul 2 preliminar al Europa League cu Inverness. Primul meci e pe 16 iulie în Scoția.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑