Messi a bătut recordul lui Zarra, dar este abia pe locul 15 între golgheterii all-time din Europa. CR7, în fața sa!



023 ноября 2014

 

Messi a bătut recordul lui Zarra, dar este abia **pe locul 15 între golgheterii all-time** din Europa. CR7, în fața sa!

Lionel Messi a reușit să marcheze un hattrick în meciul cu Sevilla, de sâmbătă, de pe Camp Nou (VIDEO&DETALII), ajungând la 253 de goluri înscrise în campionatul spaniol și depășind recordul lui Telmo Zarra, de 251 de goluri.

Nu a încheiat cu bine o provocare, că deja o alta i se deschide în cale decarului Barcelonei. La doar 27 de ani, argentinianul a devenit golgheter absolut în La Liga și în UEFA Champions League, dar într-un clasament al golurilor marcate în campionat este doar pe locul 15 în topul golgheterilor all-time în Top 5 ligi europene.

În fața decarului blaugrana este și rivalul său, Cristiano Ronaldo, care are 281 de goluri la activ (197 în La Liga și 84 în Premier League). Recordmanul all-time este Jimmy Greaves, care a marcat 366 de goluri în Anglia (357) și Italia (9) în perioada 1957-1971.

Singura veste bună pentru Messi este că, din Top 15 marcatori în fotbalul mare european, doar el și Cristiano Ronaldo mai sunt încă în activitate și mai pot, așadar, să-și îmbunătățească cifrele.

Vezi mai jos clasamentul primilor 15 golgheteri all-time în fotbalul mare european:

> </p><p><span style=Vezi mai jos rezumatul meciului Barcelona-Sevilla 5-1, cu hattrick-ul reușit de Messi:

 

Sursa infografic: @2010MrChip

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑