Romania a invins Insulele Feroe, scor 1-0, in preliminariile Euro 2016



030 марта 2015

Au invins cu greu echipa clasata pe locul 105 in topul mondial. Nationala Romaniei a castigat meciul de acasa cu Insulele Feroe, scor 1 la 0. Formatia, antrenata de Anghel Iordanescu conduce grupa preliminara dupa 5 meciuri.


Fotbalistii nationalei Romaniei au vrut sa decida meciul cu Feroe inca din prima repriza. Echipa, alcatuita in mare parte din amatori, a dat insa emotii gazdelor in minutul 8, atunci cand a marcat. Golul a fost anulat pe motiv de offside. Romanii au reusit sa inscrie in minutul 21. Maxim a sutat din lovitura libera, balonul a fost deviat de zid si a nimerit in bara, iar Keseru a profitat si a deschis scorul. 

 

Romania a fost in continuare la carma jocului si putea sa dubleze avantajul. Cea mai mare ocazie a ratat-o acelasi Keseru, in minutul 78, cand a sutat in bara. Pana la final scorul a ramas neschimbat, 1 la 0 in favoarea tricolorilor. 

 

Anghel IORDANESCU, SELECTIONER ROMANIA: " Cele 3 puncte sunt mai importante decat orice" 

Dorinel MUNTEANU, ANTRENOR ASTRA GIURGIU: " - V-a placut cineva astazi ?  

- Nu.  

- Nici un jucator ?  

- Nu. Singurul lucru care e important, cele 3 puncte, restul nimic. " 

 

Romania a acumulat 13 puncte in 5 etape si conduce grupa F preliminara a Campionatului European. Pe locul secund, cu 12 puncte, se afla Irlanda de Nord. Tot ieri, aceasta a batut acasa Finlanda, scor 2 la 1. Lafferty a fost eroul meciului cu o dubla. 

 

Pe a 3-a pozitie se afla acum Ungaria, cu 8 puncte. Maghiarii au remizat pe teren propriu cu Grecia, scor 0 la 0. Elenii sunt pe ultimul loc in grupa, cu doar 2 puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑