Tudorie, la al doilea gol marcat: ”Important e să înscriu în meciuri oficiale”. Rădoi, încântat de atacant



030 июня 2015

 

**VIDEO** Tudorie, la al doilea gol marcat: ”Important e să înscriu în meciuri oficiale”. Rădoi, încântat de atacant

Alexandru Tudorie, unul din puținele transferuri ale Stelei din această vară, a marcat al doilea său gol al cantonamentului austriac, în meciul cu Rubin Kazan, câștigat de roș-albaștri cu 2-1. Fostul jucător al Oțelului a mai înscris și în primul amical, cu Austria Klagenfurt, pierdut de campioana României cu 4-5.

”Încerc să fac treabă cât mai bine, cred că a fost un sentiment bun. În amicale, e important să marchezi, dar mai important este să marchezi în meciurile oficiale”, a spus Tudorie, la microfonul Digi Sport, imediat după partida cu formația rusă.

Întrebat despre relația sa cu antrenorul Mirel Rădoi, atacantul de 19 ani a spus că are tot sprijinul tehnicianului Stelei.

”Mi-a spus să am încredere în mine. Din partea dumnealui, am tot sprijinul și mă susține de la meci la meci”, a spus Tudorie.

Mirel Rădoi este, la rândul său, mulțumit de randamentul tânărului său atacant sosit în această vară. ”Tudorie este tânăr, trebuie să avem grijă cum îl creștem. Are potențial foarte mare”, a spus antrenorul roș-albaștrilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑