CSM-U Oradea - Gaz Metan Mediaș 89-74. Gazdele s-au calificat în sferturile Cupei României



030 ноября 2015

 

**VIDEO** CSM-U Oradea - Gaz Metan Mediaș 89-74. Gazdele s-au calificat în sferturile Cupei României

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM-U Oradea a învins-o pentru a doua oară în trei zile pe Gaz Metan Mediaş. A fost 89-74 pentru bihoreni, care au acces în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin.

Deşi au alternat la conducere în startul partidei, cele două echipe au încheiat primul sfert la egalitate, 24-24. În actul secund, gazdele au marcat prima oară după două minute şi jumătate. Oaspeţii au intrat cu un avantaj de trei puncte la pauza mare (36-39).

Pentru medieşeni a ieşit la rampă apoi Robertas Grabauskas. Cele nouă puncte marcate în sfertul al treilea de lituanianul de 2.08 metri nu au fost de ajuns. Mandache, fost jucător la Gaz Metan, şi Barnette au întors scorul, iar CSM-U Oradea nu a mai putut fi oprită din drumul spre victorie.

Americanul a încheiat partida cu 23 de puncte, şase recuperări şi două pase decisive, în timp ce Vaidotas Peciukas a reuşit 19 puncte, trei recuperări şi trei assist-uri pentru oaspeţi. Victorie cu 89-74 pentru echipa antrenată de Cristian Achim, care a ajuns în sferturile Cupei României.

"Am arătat un spirit de echipă foarte bun, pentru că ne-am luptat foarte bine. Am avut în fiecare secundă jucători care s-au bătut pentru fiecare minge" a declarat Crist Achim, tehnicianul gazdelor. "Când pierzi din calitate și pierzi și din agresivitate, e greu să mai revii într-un joc, mai ales cu o echipă cum este Oradea" a recunoscut Mihai Popa, antrenorul celor de la Gaz Metan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑