Va învinge Zimbru din nou pe Iskra-Stal? Avancronica meciurilor etapei a 12-a din Divizia Naţională



Vă propunem avancronica meciurilor etapei a 12-a din Divizia Naţională la fotbal.

Sâmbătă, 15 octombrie

FC Costuleni - Sfîntul Gheorghe 15.00 (Orhei)

Arbitru - Vladislav Ivancenco.

La Orhei FC Costuleni este dornică să obţină prima victorie în Divizia Naţională. Echipa lui Velizar Popov este utltima în campionat cu doar la 4 puncte la activ. De cealaltă parte sfinţii au fost revelaţia campionatului de până acum. Echipa lui Iurie Groşev a adunat 14 puncte în 11 runde.

Etapa trecută Sfîntul Gheorghe a fost învinsă cu 0-2 în deplasare de Zimbru Chişinău. Sfinţii au jucat bine, dar nu au reulit să scoată mai mult. De cealaltă parte FC Costuleni a fost învinsă categoric de Milsami-Ursidos cu 5-1. Un lucru interesant este că FC Costuleni are cel mai slab atac cu 4 goluri marcat, şi cea mai slabă apărare cu 22 de goluri primite. În prima partidă Sfîntul Gheorghe a învins pe FC Costuleni cu 2-1.

Şansele sunt egale pentru ambele echipe. FC Costuleni are un joc modest acasă, iar Sfîntul Gheorghe nu are un joc foarte strălucit pe teren străin.

CSCA-Rapid - Sheriff 15.00 (Ghidighici)

Arbitru - Sergiu Derenov.

Lidera campionatului pare să aibă o deplasare. Dar asta este doar la prima vedere. CSCA-Rapid poate oricând pune probleme. Acest lucru a fost dovedit în partidele cu Olimpia şi Zimbru, când ghidighicenii puteau câştiga. Sheriff este lideră cu 27 de puncte. Tiraspolenii au cele mai multe goluri marcate - 26, şi dau cel mai bun golgheter al campionatului cu 12 reuşite. Benjamin Balima va încerca să puncteze şi la Ghidighici. De partea cealaltă CSCA-Rapid este cu 9 puncte, doar pe locul 9.

Campionatul trecut Sheriff a piedut 2 puncte importante la Ghidighici, după ce au remizat cu rapidişti 1-1. La Tiraspol Sheriff a obţinut victorii cu 4-0 şi 2-1. În prima partidă din acest sezon Sheriff a trecut de echipa lui Sergiu Secu cu 2-0.

Etapa trecută Sheriff a învins categoric pe Nistru în deplasare cu 3-0, iar CSCA-Rapid a remizat 0-0 cu Olimpia. Sheriff are un joc foarte bun în deplasare. Tiraspolenii au bătut pe FC Tiraspol, Olimpia, Nistru şi Milsami-Ursidos. Rapidiştii însă au pierdut acasă cu Dacia şi FC Tiraspol. Va fi un meci cu puţine goluri, iar cine va face mai puţine greşeli, acela va şi câştiga.

Nistru - Dacia 15.00 (Călărăşeuca)

Arbitru - Gheorghe Malinovschii.

Un alt meci foarte interesant se va disputa la Călărăşeuca. Dacia se deplasează pe terenul unde a avut probleme în sezonul trecut. Echipa lui Igor Dobrovolskiy este pe locul 2 în Divizia Naţională cu 26 puncte. Cu Vasiliy Pavlov în mare formă, dacii au marcat 20 de goluri în cele 11 etape de campionat. Nistru este pe locul 8 cu 13 puncte.

Campionatul trecut Dacia şi Nistru au oferit partide foarte interesante. La Călărăşeuca Nistru şi Dacia au remizat 1-1. La baza Zimbru combatantele au remizat la fel 1-1. Dacia totuşi a câştigat ultima partidă cu 1-0. În prima partidă din noul sezon, lupii galbeni au trecut cu 1-0, prin golul marcat de neobositul Ghenadie Orbu.

Dacia are un joc bun în deplasare. Campionii au învins în deplasare pe CSCA-Rapid, Iskra-Stal şi Academia UTM. De cealaltă parte Nistru a fost învinsă acasă de Iskra-Stal şi Sheriff. Dacia porneşte ca favorită, iar Nistru poate şi ea produce o surpriză plăcută. Echipa lui Lilian Popescu a învins acasă pe Milsami-Ursidos şi CSCA-Rapid. Ultima victorie a Daciei acasă la Nistru datează din octombrie 2010, când lupii galbeni au trecut cu 4-1 în Cupa Moldovei.

Academia UTM - Milsami-Ursidos 15.00 (Complexul UTM)

Arbitru - Veaceslav Banari.

Academia lui Veaceslav Rusnac încearcă să obţină primele 3 puncte din Divizia Naţională. Studenţii nu au câştigat nici un meci, obţinând 7 remize în 11 runde. Academia este pe locul 10 cu 7 puncte, iar orheienii au câştigat 17 puncte în 11 runde. Milsami-Ursidos este pe locul 5.

Etapa trecută formaţia lui Gabi Stan a învins categoric pe FC Costuleni cu 5-1, în timp ce Acadermia a fost învinsă categoric de Dacia cu 0-3. În prima etapă din acest campionat Milsami-Ursidos a trecut de Academia cu 3-2.

Milsami-Ursidos poate porni cu prima şansă, dar şi Academia poate produce o surpriză. Studenţii au câştigat în ediţia trecută cu 1-0. Academia nu are un joc grozav acasă. Studenţii au fost învinşi de Dacia şi FC Tiraspol. De cealaltă parte MilsamiUrsidos a fost învinsă în deplasare de Nistru şi Dacia.

Zimbru - Iskra-Stal 17.00 (baza Zimbru)

Arbitru - Gabriel Tupicico.

Derbyul etapei va avea loc la Chişinău. Zimbru se duelează cu Iskra-Stal, echipe care împart locurile 3-4 în clasament. Ambele echipe au acumulat câte 18 puncte. Zimbru are una dintre cele mai buni apărări cu 7 goluri primite, iar Iskra-Stal are 17 goluri încasate.

Campionatul trecut Iskra a furat 7 puncte Zimbrului. Râbniţenii au câştigat acasă cu 2-1 şi în deplasare cu 1-0. O ultimă partidă s-a încheiat 0-0. În prima partidă din această ediţie echipa lui Serghei Stroenco a trecut în deplasare cu 3-0. Zimbru a trecut etapa trecută de Sfîntul Gheorghe, iar Iskra-Stal a învins pe FC Tiraspol cu 1-0.

Meciul este deschis oricărui rezultat. Galben-verzii nu au pierdut nici un meci acasă, iar IskraStal a trecut în deplasare pe Milsami-Ursidos, FC Tiraspol şi Nistru.

FC Tiraspol - Olimpia 17.00 (Complexul Sheriff)

Arbitru - Vadim Dedeniov.

La Tiraspol se întâlnesc două echipe cu stări de spirit diferite. Tiraspolenii sunt la moment pe locul 6 cu 15 puncte, iar Olimpia ocupă locul 11 cu 7 puncte. Olimpia nu a reuşit să învingă de 10 etape.

Etapa trecută FC Tiraspol a fost învinsă de Iskra-Stal acasă cu 0-1, iar Olimpia a remizat 0-0 cu CSCA-Rapid. Campionatul trecut FC Tiraspol a obţinut două victorii categorice cu 3-0 şi 4-0 în faţa Olimpiei. În prima partidă Olimpia a dispus cu 1-0, după reuşita superbă a lui Gheorghe Ovseannicov.

Tiraspolenii au un joc bun acasă. Echipa lui Vlad Goian a fost învinsă de Sheriff şi Iskra-Stal. De partea cealaltă Olimpia nu a obţinut nici o victorie în deplasare.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑