Super Bowl, la a 49-a ediție. New England Patriots poate deveni a doua echipă care câștigă doi ani la rând



01 февраля 2015

 

**VIDEO** Super Bowl, la a 49-a ediție. New England Patriots poate deveni a doua echipă care câștigă doi ani la rând

Ziua celui mai aşteptat eveniment din sportul nord-american a sosit! New England Patriots şi Seattle Seahawks se vor înfrunta la noapte în cea de-a 49-a ediţie a Super Bowl! Pe piaţa neagră, un bilet la meciul care va avea loc pe stadionul University of Phoenix din Glendale a ajuns să coste chiar şi 5.000 de dolari în ziua meciului.

Campioanele celor două conferințe din NFL, Seattle Seahwaks și New England Patriots își vor disputa, duminică seară, unul dintre cele mai râvnite trofee din sportul nord-american, trofeul Vince Lombardi, cuvenit câștigătoarei celei de-a 49-a ediții a Superbowl-ului.

72.000 de fani vor fi în tribunele stadionului Universității Phoenix din Glendale, Arizona și aproape un miliard de telespectatori vor urmări confruntarea în fața televizoarelor din întreaga lume.

Doar confruntările dintre Barcelona și Real Madrid și finalele UEFA Champions League întrec în audiență globală confruntările din Superbowl. Pentru ediția din acest an, prețul unui spot TV de 30 de secunde s-a ridicat la 4,5 milioane de dolari, iar prețul biletelor pe piața neagră a stabilit și el noi recorduri, ajungând până la suma de 4.200 - 4.500 de dolari.

"Prețurile sunt absolut ridicole! Am fost la fiecare Super Bowl, dar acesta e cel mai rău! Prețurile sunt de-a dreptul nebune, până la 4.500 de dolari. Am văzut în baruri oameni care spuneau aseară cu mândrie că au două bilete. I-am întrebat cât au plătit și au răspuns că 4.200 de dolari.", a spus un fan al celor de la New England Patriots.

Seattle Seahawks poate deveni a doua echipă care câștigă trofeul doi ani la rând. Performanța a fost reușită și de cei de la Patriots, învingători în 2003 și 2004. Un succes l-ar aduce pe Tom Brady, quarterback-ul celor de la New England, la egalitate cu legendarii Terry Bradshaw și Joe Montana - ambii cu câte patru trofee în palmares.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑