Sassuolo - Inter 3-1. Oaspeții au căzut pe locul 12 în Serie A!



01 февраля 2015

 

**VIDEO** Sassuolo - Inter 3-1. Oaspeții au căzut pe locul 12 în Serie A!

Sassuolo nu uită şi nu iartă! Învinsă în tur cu 7-0 de Inter, echipa lui Eusebio di Francesco s-a răzbunat pe teren propriu.

Zaza a deschis scorul în minutul 17 cu un şut necruţător şi a ajuns la a opta reuşită în acest sezon. Gazdele şi-au dublat avantajul până la pauză, cu un nou golazzo, reușit de Sansone.

După ce a jucat câteva minute contra Sampdoriei în Cupă, George Puşcaş şi-a făcut debutul şi în Serie A. Românul, introdus pe teren în minutul 78 în locul lui Palacio, a ratat imediat o mare ocazie pentru Inter.

Icardi a redus din diferenţă în minutul 83, după o neatenție a lui Magnanelli. Finalul a fost unul de foc. Sansone a văzut două cartonaşe galbene în numai 6 minute şi a părăsit terenul.

Situaţia s-a echilibrat în prelungiri, când Dankor a fost și el eliminat, iar Sassuolo a primit un penalty - Berardi a înscris şi adus prima victorie pentru gruparea lui di Francisco în cele patru meciuri disputate cu Inter în Serie A.

Cu un singur punct acumulat în ultimele 3 etape, Inter a căzut până pe locul 12, fiind depășită și de formația în fața căreia a pierdut duminică.

Echipele:

Sassuolo: Consigli - Vrsaljko, Terranova (82 Antei), Cannavaro, Longhi (61 Gazzola) - Biondini, Magnanelli, Missiroli (75 Brighi) - Berardi, Zaza, Sansone. Antrenor: E. Di Francesco

Inter: Handanovic - Donkor, Ranocchia, Vidic (70 Brozovic), Dodo - Guarin, Medel - Shaqiri, Kovacic, Podolski (56 Icardi) - Palacio (78 Pușcaș). Antrenor: R. Mancini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑