Chelsea, tot mai aproape de un nou titlu in Anglia: Echipa lui Mourinho este cu peste 13 puncte peste City si Arsenal




Cu patru etape inainte de finalul sezonului Chelsea este foarte aproape de un nou titlu in Anglia. Aseara, echipa lui Jose Mourinho a invins din nou si are acum un avans de 13 puncte de urmaritoarele City si Arsenal. Chelsea doar matematic mai poate rata titlul, aristocratii mai pot fi ajunsi doar de Arsenal, care mai are de jucat o restanta.

 

Leicester, echipa implicata in lupta pentru evitarea retrogradarii, a deschis prima scorul in duelul de aseara cu Chelsea. Imediat dupa pauza, aristocratii au egalat prin Drogba.

 

Apoi pe final de meci Chelsea a rezolvat partida dupa alte doua reusite. John Terry a inscris dupa o faza balbaita in careu, iar apoi Ramires a stabilit scorul final, ce 3 la 1. In urmatoarea etapa, Chelsea o intalneste pe Crystal Palace, iar apoi are programat derby-ul cu Liverpool, ambele intalniri vor avea loc acasa, pe Stamford Bridge.Si in Italia titlul e practic jucat, dupa ce Juventus a invins-o cu 3 la 2 aseara pe Fiorentina. Llorente si Tevez cu o dubla au punctat pentru victoria campioanei.

 

Cu 5 etape inainte de finalul sezonului Juve are cu 14 puncte peste Lazio si cu 15 mai multe decat AS Roma. Cele doua au invins si ele in etapa de ieri. Lazio a trecut cu 4 la 0 de ultima clasata Parma, iar As Roma a invins in deplasare cu 3 la 0 formatia Sassuolo.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑