Gent - Anderlecht 2-1. Campioana a pierdut în prelungiri și iese din calculele pentru titlu, în Belgia



 

**VIDEO** Gent - Anderlecht 2-1. Campioana a pierdut în prelungiri și iese din calculele pentru titlu, în Belgia

KAA Gent continuă lupta pentru titlul din Belgia. Joi, a învins-o cu 2-1 pe campioana en-titre Anderlecht și este la două puncte în spatele liderului FC Bruges.

Anderlecht Bruxelles și-a luat adio de la titlu, după a treia înfrângere în play-off, în tot atâtea deplasări. La Gent, gazdele au deschis scorul prin Depoitre, după o acțiune excelentă a lui Dejaegere. Tielemans, mijlocașul de doar 17 ani al lui Anderlecht, a marcat cel mai frumos gol al serii. Intrat în minutul 89, Renato Neto a marcat golul victoriei gazdelor, în minutele de prelungire.

După primul succes acasă cu Anderlecht, din ultimii 9 ani, Gent continuă lupta pentru titlu cu Bruges, de care o despart două puncte. Anderlecht e doar pe poziția a treia, la 6 puncte de lider, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

ECHIPELE

Gent: Sels - Nielsen, Gershon, Asare - Milicevic, Van der Bruggen (89 R. Neto), Foket, Kums, Dejaegere (75 Raman) - Depoitre (69 Pederson), Simon;
Antrenor: Hein Vanhaezebrouck;

Anderlecht: Proto - Vanden Borre, Mbemba, Deschacht, N'Sakala (63 Conte) - Defour, Praet, Tielemans - Najar (90 Kabasele), Acheampong, Mitrovic;
Antrenor: Besnik Hasi.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: sport.be


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑