Rayo Vallecano-Valencia 1-1. ”Liliecii” pierd teren în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în UCL



 

**VIDEO** Rayo Vallecano-Valencia 1-1. ”Liliecii” pierd teren în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în UCL

Valencia a remizat, 1-1, pe terenul lui Rayo Vallecano și s-a văzut egalată la puncte de Sevilla. Doar golaverajul îi menține pe ”lilieci” pe locul 4, în fața andaluzilor, în continuare.

Rayo Vallecano și Valencia au remizat la capătul unui meci nebun pe Vallecas. După cinci victorii consecutive pe teren propriu, trupa lui Paco Jemez a deschis scorul în minutul 19, când Diego Alves a scăpat în plasă mingea șutată de la distanță de Adri Embarba. A fost al doilea gol al sezonului marcat în Primera Division de jucătorul în vârstă de 22 de ani.

Valencia a ripostat în minutul 58, când Parejo a șutat în bară, apoi mingea l-a lovit în spate pe Tono și a ieșit în corner. ”Liliecii” au egalat în urma unei faze controversate: în minutul 62, Morcillo a fost eliminat direct pentru un fault la Andre Gomes, din postura de ultim apărător, dar după ce Negredo, aflat în poziție de ofsaid, îl jenase pe Ze Castro să joace balonul. Dani Parejo a transformat impecabil lovitura liberă și a ajuns la 11 reușite în acest sezon din La Liga.

În zece oameni, Rayo putea da lovitura, însă Diego Alves a parat miraculos șutul lui Kakuta din minutul 73. Valencia a rămas și ea în zece după ce Rodrigo l-a lovit fără minge pe Tono (77), iar rezultatul final a fost 1-1. După acest egal, Rayo Vallecano și-a asigurat rămânerea în La Liga pentru al cincilea sezon la rând - un record în istoria clubului - și va juca în deplasare cu Espanyol, duminică, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3. Valencia va evolua împotriva lui Eibar pe Mestalla, tot duminică, de la 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

ECHIPELE

Rayo: Tono - Tito, Morcillo, Ze Castro, Nacho Martinez (Insua, 53) - Trashorras, Fatau - Kakuta, Bueno (Quini, 67), Embarba (Aquino, 89) - Manuch
Antrenor: Paco Jemez

Valencia: Diego Alves - Barragan, Mustafi (Paco Alcacer, 69), Otamendi, Jose Gaya - Dani Parejo, Enzo Perez, Andre Gomes (Rodrigo de Paul, 82) - Rodrigo, Negredo, Piatti (Feghouli, 46)
Antrenor: Nuno Espirito Santo 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑