Alexandru Gațcan, IDOL în Italia. Microbiştii italieni au fondat şi un fan-club



 

Un fotbalist moldovean a ajuns idol in Italia, deşi joaca în Campionatul Rusiei. Trei suporteri italieni au venit în orasul Rostov pentru a se întâlni personal cu Alexandru Gaţcan. Jucătorul nostru a dat autografe şi a făcut poze cu admiratorii săi.

Trei suporteri din Italia au rămas impresionaţi de jocul lui Alexandru Gaţcan în partida dintre Moldova şi Polonia din preliminariile Campionatului Mondial.

De trei ani, fanii italieni urmăresc evoluţia fotbalistului nostru de la echipa FC Rostov şi au fondat chiar şi un fan club, care se numeşte G-84. Italienii şi-au realizat visul şi s-au întâlnit cu jucătorul selecţionatei noastre. Ei au venit tocmai la Rostov şi i-au dăruit un tricou lui Gaţcan.

Mijlocaşul lui FC Rostov le-a oferit autografe italienilor şi a făcut poze cu ei. Fanii lui Alexandru Gaţcan vor fi prezenţi sâmbătă la meciul cu Terek Groznîi din Campionatul Rusiei.

Italienii promit să îl susţină pe Gaţcan şi în partida dintre Moldova şi Liechtenstein din preliminariile Campionatului European din 2016. Meciul va avea loc la Vaduz, pe data de 14 iunie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑