Paraschiv merge pe mâna lui Keșeru: "Va fi un transfer interesant!"



 

><strong><span style=Sorin Paraschiv a plecat din Ghencea în 2007, dar urmărește în continuare cu atenție evoluția roș-albaștrilor. Fostul căpitan al campioanei României așteaptă cu nerăbdare trecerea lui Claudiu Keșeru sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Atacantul de 27 ani care aparține în prezent de Bastia va primi un salariu de aproximativ 400.000 de euro în cazul în care va ajunge în Ghencea (DETALII AICI). "Keșeru e un fotbalist care joacă de câțiva ani în Franța. Nu e ușor să joci în Franța, știm ce jucător puternici din punct de vedere fizic evoluează acolo. Va fi un transfer interesant" a declarat fostul mijlocaș al roș-albaștrilor în exclusivitate pentru Digi Sport.

Pe lângă Keșeru, care e cu un picior în Ghencea, campioana României l-a adus și pe Târnovan, de la Viitorul Constanța. Mutarea e văzută cu ochi buni de Sorin Paraschiv, chiar dacă tânărul mijlocaș ofensiv nu va prinde foarte des echipa lui Reghecampf. "E o aciziție bună, orice tânăr de perspectivă este o echiziție bună însă Steaua are acum un prim 11 foarte bine conturat care joacă de câtiva ani împreună și e foarte greu să-ti faci loc".

Paraschiv a câștigat ultimul titlu al Stelei înainte de era Reghecampf și e convins că fosta sa echipă se va impune și în acest sezon. Roș-albaștrii se bat cu Astra și Petrolul la titlu, iar echipa lui Contra a dat prima lovitură a perioadei de mercato, ajungând la o înțelegere cu Adrian Mutu.

"Mutu îi va ajuta mult pe cei de la Petrolul. Este un fotbalist cu calități și în România ar putea juca fără probleme în acest moment. Am mare încredere în el pentru că știu ce poate. Va fi puțină presiune din partea Astrei și a Petrolului două echipe cu mulți străini în lot" a mai spus Paraschiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑