Record de asistenţă în NHL. 105.491 de persoane au urmărit meciul dintre Toronto Maple Leafs şi Detroit Red Wings



 

La început de an s-a stabilit un nou record de asistenţă la un meci de hochei în NHL. 105.491 de spectatori au asistat la partida dintre Toronto Maple Leafs şi Detroit Red Wings, din Winter Classic, ce a avut loc în aer liber, pe Michigan. Scorul a fost 3-2 pentru canadieni, care luptă pentru un loc în play-off.

Stadionul Michigan din Ann Arbor a fost arhiplin la tradiţionalul meci în aer liber care se dispută în campionatul nord-american de hochei pe gheaţă, la începutul fiecărui an. Organizatorii au anunţat o audienţă record pentru NHL, 105 mii 491 de persoane care au înfruntat frigul pătrunzător pentru a urmări duelul dintre Toronto Maple Leafs şi Detroit Red Wings. Precedentul record era de 104 mii 173 spectatori şi fusese stabilit în anul 2010, la confruntarea colegiilor Michigan State şi Wolverines.

Zăpada a căzut pe durata întregii partide care a fost întreruptă de câteva ori pentru a fi curăţată gheaţa, iar temperaturile din termometre au atins -13 grade Celsius.

Prima repriză a meciului s-a încheiat fără gol, dar Detroit a deschis scorul în partea secundă prin Daniel Alfredsson. Canadienii au egalat cu 37 de secunde înainte de finalul reprizei, prin James van Riemsdyk. La cinci minute după startul reprizei a treia, Tyler Bozak a adus pe Toronto în avantaj. Justin Abdelkader a egalat pentru "Aripile Roşii", iar la capătul celor 60 de minute regulamentare scorul a fost egal, 2-2, fiind nevoie de prelungiri. Acelaşi Bozak a înscris golul victoriei pentru canadieni, care au câştigat partida cu 3-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑