Polonia s-a calificat în finala Cupei Hopman, după ce a câştigat toate cele trei partide din Grupa A



 

Polonia s-a calificat în finala Cupei Hopman după ce a terminat pe primul loc Grupa A! Grzegorz Panfil şi Agnieszka Radwanska au obţinut acest succes în a treia partidă, cu Australia, scor final 2-1. Cealaltă finalistă va fi cunoscută vineri, când sunt programate ultimele meciuri din Grupa B.

Polonia a obţinut calificarea în finală după partida cu Australia, pe care a câştigat-o cu 2-1. În primul meci, Bernard Tomic s-a impus în faţa lui Grzegorz Panfil cu 6-1 6-4, iar la feminin, Agnieszka Radwanska a fost mai bună decât Samantha Stosur, scor 3-6 6-4 6-3. Partida s-a decis la dublu, unde perechea poloneză a câştigat cu emoţii în trei seturi, scor final 1-6 7-5 10-8.

Într-o altă partidă a grupei, Canada a învins Italia cu 3-0. La simplu masculin, Milos Raonic a câştigat în faţa lui Andreas Seppi cu 6-2 6-4, iar la feminin Eugenie Bouchard a câştigat după ce Flavia Pennetta s-a retras din cauza accidentări. La dublu mixt, Pennetta a fost înlocuită de Bojana Bobusic, din Australia. Bobusic şi Seppi au pierdut în faţa perechii canadiene, scor 1-6 4-6. Succesul Canadei nu a mai contat însă, din cauza victoriei obţinute de Polonia.

Vineri se vor juca ultimele meciuri din Grupa B. Franţa va întâlni Spania, iar Cehia va da piept cu SUA. Cele mai mari şanse de calificare în finală le au francezii, care au câştigat ambele meciuri jucate până acum. Finala Cupei Hopman este programată sâmbătă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑