Giovinazzi s-a impus la Spielberg , dar ploaia a întrerupt cursa de Formula 3



02 августа 2015

**Giovinazzi s-a impus la Spielberg**, dar ploaia a întrerupt cursa de Formula 3

ÎN DIRECT la Digi Sport, Antonio Giovinazzi a câștigat a treia cursă de Formula 3 de la Spielberg, însă nu a avut prea multe motive de satisfacție.

Liderul clasamentului general a obținut cel mai bun rezultat în calificări și a plecat din pole-position. Din cauza condițiilor atmosferice, startul s-a dat în spatele mașinii de siguranță.

Totuși, la scurt timp s-a luat decizia ca întrecerea să fie întreruptă cu steag roșu. Manșa s-a reluat pentru doar 5 minute, însă ploaia nu a contenit. Ordinea din calificări s-a păstrat, iar Giovinazzi a obținut a 7-a victorie din carieră în Campionatul European de Formula 3, a 5-a din sezonul 2015.

Pilotul Carlin a fost urmat de Felix Rosenqvist și de brazilianul Sergio Camara. Pentru sud-american a fost a doua clasare pe podium din carieră. După dezastrul austriac, Charles Leclerc a rămas pe locul 3 la general, însă a pierdut contactul cu liderul Giovinazzi și cu Felix Rosenqvist.

Următoarea etapă se va desfășura pe 5 și 6 septembrie, în Portugalia, la Portimao, iar ea va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe canalele Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑