Vești bune pentru Iordănescu: au revenit la pregătiri Chiricheș și Steliano Filip. Emoții cu Alibec



02 сентября 2015

 

Vești bune pentru Iordănescu: au revenit la pregătiri Chiricheș și Steliano Filip. **Emoții cu Alibec**

Echipa națională a României a ajuns miercuri la Budapesta, acolo unde vineri va juca împotria Ungariei, în preliminariile Campionatului European din 2016.

Vlad Chiricheș și Steliano Filip au revenit la pregătiri în regim normal cu două zile înaintea întâlnirii din etapa a 7-a a Grupei F, după ce s-au antrenat separat luni și marți. Și Torje a participat fără probleme, deși a avut un bandaj pe cap pe tot parcursul ședinței de pregătire, după o lovitură primită în ultimul meci de campionat.

"Chiricheş şi Steliano Filip nu au făcut antrenament cu noi nici luni, nici marţi. Au avut program separat. Abia azi Chiricheş a intrat într-un program mai aproape de ce ne dorim, iar Filip în ultimele 20 de minute.", a spus Anghel Iordănescu.

Singurele motive de îngrijorare sunt în privința lui Denis Alibec. În repriza a doua a jocului-școală de miercuri dimineață, atacantul Astrei a ieșit pe margine și a efectuat doar mișcări de stretching, semn că ar avea unele probleme de ordin medical.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei, când meciul va fi difuzat în premieră pe Digi Sport 1.

Digi Sport transmite toate partidele din preliminariile Campionatului European din 2016.

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑