Boca Juniors-Tigre 1-0. ”Genovezii” au câștigat titlul cu numărul 31, după patru ani de așteptare



**Boca Juniors-Tigre 1-0.** ”Genovezii” au câștigat titlul cu numărul 31, după patru ani de așteptare

Boca Juniors este din nou campioană în Argentina, după patru ani de așteptare! Trupa lui Rodolfo Arruabarena a învins-o pe Tigre cu 1-0 în penultima etapă a Primerei Division și nu mai poate fi ajunsă de San Lorenzo și de Rosario Central, principalele urmăritoare.

Este al 31-lea titlu pentru Boca Juniors, care are cu patru trofee mai puțin decât marea sa rivală, River Plate.

Gruparea ”genovezilor” a marcat golul care a făcut-o campioană prin fundașul stânga Monzon, aflat la prima sa reușită a sezonului.

Nu e prima dată când Boca iese campioană după un meci cu Tigre. S-a mai întâmplat o dată, în urmă cu 80 de ani, în 1935.

Cu Tevez în mare poftă de a fi din nou campion cu Boca Juniors, după revenirea de la Juventus, echipa lui El Vasco Arruabarrena va intra în istorie și pentru că a câștigat cel mai mare campionat, la propriu: are cele mai multe echipe din lume: 30. Iar Boca poate realiza eventul miercuri, când o înfruntă în finala Cupei Argentinei pe Rosario Central.

Diego Armando Maradona, cel mai mare fotbalist din istoria ”galben-albaștrilor”, a fost primul care și-a felicitat fosta echipă. A făcut-o prin intermediul contului său de Facebook.

Felicidades | Congratulazioni | Congratulations #Boca!!!El mejor regalo de cumpleaños...Boca Juniors 1 vs. Tigre 0Campeonato Argentino 2015

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑