Arsene Wenger, îngrijorat de un meci pe care îl va juca echipa sa. "Tragerea la sorţi nu ne-a oferit un adversar slab"



 

Început de an incendiar pentru Arsenal! Liderul din Premier League va juca în runda a treia din Cupa Angliei cu marea rivală Tottenham. Arsene Wenger a declarat că acest lucru ar putea influenţa negativ echipa sa, care se află în plină luptă pentru titlu în Premier League.

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger şi-a exprimat îngrijorarea faţă de faptul că echipa sa va avea de jucat cu Tottenham în Cupei Angliei. Tehnicianul spera să întâlnească o formaţie mai slabă, dar s-a ales cu cel mai dificil meci posibil - derbiul din nordul Londrei. Astfel, Wenger nu va putea să menajeze jucătorii de top pentru partidele din campionat.

"Tragerea la sorţi nu ne-a oferit un adversar slab. Pe de o parte, îmi fac griji că va fi un nou meci de top. Pe de altă parte, este un avantaj pentru jucătorii noştrii care nu vor putea să-şi piardă motivaţia", a declarat Arsene Wegner.

Deşi tunarii sunt lideri în Premier League, iar Tottenham este pe şase, ambele echipe au o evoluţie similară în ultima perioadă. Cele două formaţii au acumulat zece puncte în ultimele patru partide din campionat. Arsenal va avea, totuşi, avantajul terenului de acasă. Meciul se va juca sâmbătă seara, pe stadionul Emirates.

Alte partide interesante din a treia rundă a Cupei Angliei vor fi Newcastle United - Cardiff City, în care va avea loc debutul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca galezilor, şi meciurile de duminică: Manchester United - Swansea, Derby County - Chelsea şi Liverpool - Oldham Athletic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑