Franţa s-a calificat în finala Cupei Hopman după ce a câştigat toate cele trei meciuri din Grupa B



 

Franţa a devenit a doua finalistă a Cupei Hopman după ce s-a impus în ultimul meci din grupe, în faţa Spaniei, scor 3-0. În finală, care va avea loc sâmbătă, francezii vor întâlni Polonia, care şi-a asigurat calificarea cu o zi mai devreme. Nici Franţa şi nici Polonia nu au câştigat niciodată cel mai important turneu pe echipe mixte.

Jo-Wilfried Tsonga şi Alize Cornet şi-au asigurat calificarea în finală după meciurile de simplu. Tsonga l-a învins în trei seturi pe spaniolul Daniel Munoz, 6-4 6-7 6-2, iar Cornet a trecut de Anabel Medina în două seturi, 6-2 6-2. Prin urmare, s-a decis ca meciul de dublu, care nu mai avea nicio miză, să fie scurtat. Cele două perechi au jucat un singur set, iar Franţa s-a impus din nou, scor 8-3. Astfel, Franţa a ajuns în ultimul act după ce a câştigat toate cele trei meciuri din Grupa B.

În finală, francezii vor da piept cu Polonia, care a terminat pe primul loc în Grupa A, câştigând, la fel, toate cele trei partide. Polonia a ajuns pentru prima dată în finală, în timp ce Franţa a jucat de două ori cu trofeul pe masă, însă a pierdut de fiecare dată. Câştigătoarea Cupei Hopman din acest an se va decide sâmbătă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑