Cap și gol! Atletico a înscris în 17 etape tot atâtea golurilor cu capul cât în întreg sezonul trecut: 18!



 

**VIDEO** Cap și gol! Atletico a înscris în 17 etape tot atâtea golurilor cu capul cât în întreg sezonul trecut: 18!

Atletico Madrid s-a impus cu 3-1 în fața lui Levante, în primul meci din 2015 din La Liga. Toate cele trei goluri au fost înscrise cu capul, de Griezmann (18, 47) și Godin (82). După cele trei reușite contra echipei valenciene, campioana Spaniei a ajuns, după doar 17 etape, la 18 goluri marcate cu capul în La Liga, tot atâtea câte a reușit în tot sezonul precedent, în 38 de runde!

Griezmann a devenit primul fotbalist care a înscris 4 goluri în acest sezon din Spania cu capul. Cu trei sunt Mandzukic (Atletico), Tiago (Atletico), M'Bia (Sevilla) și Cristiano Ronaldo (Real).

Opt din cele zece goluri marcate de Godin în La Liga, cu Atletico, au fost înscrise cu capul. Mai mult, uruguayanul a înscris ultimele sale 13 goluri (12 cu Atleti, 1 cu naționala Uruguayului) prin acest procedeu!

În acest ritm, va fi o chestiune de timp până când elevii lui Diego Simeone vor doborî recordul la acest capitol în La Liga. A fost stabilit de Betis Sevilla, în sezonul 1996/1997, cu 25 de goluri cu capul în 42 de meciuri (atunci erau 22 de formații în Primera).

Atletico a marcat cu capul tot atâtea goluri cât 11 alte echipe la un loc din La Liga, în această ediție de campionat.

Nu doar loviturile de cap ale lui Atletico sunt letale. 21 de goluri au fost marcate de madrileni din faze fixe în acest sezon. Un record între toate echipele din Top 5 campionate europene!

Vezi mai jos cele trei goluri marcate de Atletico împotriva lui Levante:

Griezmann (18)

Griezmann (47)

Godin (82)

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑