Mourinho, nervos după golul lui Pastore: "A fost ridicol, nu i-am făcut nimic! Doar ne-am uitat la el!"



**Mourinho,** nervos după golul lui Pastore:

Chelsea nu i-a putut face față lui PSG în prima manșă din cadrul sferturilor de finală ale Champions League, iar gruparea antrenată de Laurent Blanc s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1 (VIDEO AICI).

La finalul partidei, managerul londonezilor, Jose Mourinho, nu s-a sfiit să-și atace subtil proprii jucători. Tehnicianul s-a plâns de modul cum a mers atacul echipei sale, dar nu i-a uitat nici pe fundași.

"Nu sunt deloc mulțumit de faza ofensivă pe care am făcut-o împotriva lui PSG. Am reușit să ținem mingea și să avem posesie, dar în fotbal trebuie să marchezi pentru a avea avantaj în defavoarea unei echipe ca PSG", a spus Mourinho.

Fernando Torres l-a înlocuit pe Schurrle în minutul 59, la scorul de 1-1, însă atacantul spaniol nu a avut realizări notabile în minutele care s-au scurs până la final. Cea mai mare absență de la Chelsea a fost Samuel Eto’o, care nu a intrat în calcule din cauza unei accidentări.

"Marcăm foarte greu, asta mă îngrijorează și mă irită totodată. Mai ales în meciurile în care jucăm la fel de bine ca adversarul. Acum avem multe de reglat din punct de vedere tactic. Putem să o eliminăm pe PSG, știu asta, dar fără îndoială că și ei cred același lucru în sens invers. Ne desparte doar faptul că noi nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Mourinho.

Acesta n-a ratat ocazia de a critica și apărarea, făcând referire la golul marcat de argentinianul Javier Pastore, în cel de-al treilea minut al prelungirilor:

"Nu a fost un gol, a fost o glumă! Pur și simplu, ne-am uitat la el, nu i-am făcut nimic! E ridicol să primim astfel de goluri!"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑