Milsami, noul lider al Diviziei Naţionale. Gruparea din Orhei a câştigat partida cu Academia



 

Milsami este noul lider al Diviziei Naţionale. Gruparea din Orhei a câştigat cu 1-0 partida cu Academia şi a acumulat 34 de puncte cu unul mai mult decât Dacia. Totuşi Milsami ar putea pierde dacă Dacia va învinge astăzi FC Tiraspol. În derby-ul etapei, Zimbru a pierdut la Tiraspol cu Sheriff. 

Cantonamentul din Turcia efectuat de Milsami dă roade pentru gruparea din Orhei. Echipa pregătită de Iurie Osipenco a obţinut a doua victorie consecutivă în acest an în campionat.

Singurul gol al meciului dintre Milsami şi Academia a fost marcat în minutul 59 de fundaşul Ovye Monday. Nigerianul a sărbătorit reuşita ca de fiecare dată. El s-a aruncat în braţele antrenorului Iurie Osipenco.

"Am obţinut trei puncte importante din punct de vedere a clasamentului. Academia s-a luptat, iar noi ne-am chinuit mult ca să marcăm acest gol", a spus antrenorul Milsami Orhei, Iurie Osipenco. 

"În repriza secundă am jucat de la egal la egal. În afară de faza golului, ei nu au avut ocazii. Noi am irosit câteva şanse şi am fi putut înscrie în prima repriză", a declarat antrenorul FC Academia, Vladimir Vusatîi. 

Milsami a învins cu scorul de 1-0 Academia şi a devenit noul lider al Diviziei Naţionale. Vulturii au cu un punct mai mult decât Dacia, care va juca cu FC Tiraspol. Într-un alt meci al etapei, Dinamo-Auto Tiraspol a umilit cu 4-0 Zaria Bălţi. Dinamoviştii au obţinut primele puncte în acest sezon, însă se află în continuare pe ultimul loc în clasament.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑