Amicale de lux pentru naţionala Statelor Unite. Cu cine se va duela pe teren propriu



04 сентября 2015
foto: mondial2014.ro

Naţionala Statelor Unite va juca două amicale cu unele dintre cele mai puternice echipe din America de Sud. Formaţia pregătită de Jurgen Klinsmann va întâlni pe teren propriu selecţionata statului Peru, medaliată cu bronz la Copa America, iar peste câteva zile se va duela cu Brazilia.

Pe cinci septembrie, naţionala Statelor Unite va juca un amical împotriva selecţionatei statului Peru, la Washington, iar peste patru zile va juca împotriva Braziliei.

Antrenorul Jurgen Klinsmann spune că aceste două meciuri vor fi o etapă importantă de pregătire înainte de barajul cu Mexic, care va decide echipa calificată la Cupa Confederaţiilor din zona CONCACAF.

"Peru este o echipă foarte bună. Această selecţionată s-a clasat pe locul trei la Copa America. Va fi un meci foarte greu. Pentru noi este o oportunitate uriașă de a vedea de ce sunt în stare jucătorii noştri. Trebuie să formăm o echipă bună pentru meciul crucial cu Mexic", a spus antrenorul SUA, Klinsmann.

Jucătorii naţionalei Statelor Unite spun că meciul cu Brazilia va fi cel mai important, atât pentru ei, cât şi pentru fani. La naţionala carioca a revenit Kaka, fotbalist care evoluează în Major Soccer League, la Orlando City. 

"Jucăm doar pentru a câştiga. Asta se întâmplă de fiecare dată când suntem în teren. Vom da totul pentru că jucăm acasă. Vom avea fanii în spatele nostru, ei aşteaptă cu nerăbdare să învingem", a spus fundaşul SUA, Yedlin

Reprezentativa Statelor Unite va juca împotriva Mexicului pe 10 octombrie, în California. Echipa care va câştiga partida va primi dreptul de a participa la Cupa Confederaţiilor, care va avea loc în 2017 în Rusia.

Cele două reprezentative sunt nevoite să joace barajul, câştigând câte o dată Cupa CONCACAF după încheierea ultimei ediţii a Cupei Confederaţiilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑