Românii caută lovitura perfectă! Hănescu și-a testat serviciul cu un costum special



04 сентября 2015

 

**VIDEO** Românii caută lovitura perfectă! Hănescu și-a testat serviciul cu un costum special

Victor Hănescu a avut parte de un antrenament mai puţin obişnuit. Îmbrăcat într-un costum special, aparţinând Institutului Naţional de Cercetare pentru Sport, Hănescu a exersat lovitura de serviciu timp de o oră!

Victor Hănescu a acceptat propunerea Federației Române de Tenis și s-a supus testelor Insititului Național de Cercetare pentru Sport. Având ca scop îmbunătățirea tehnicii la lovitura de serviciu, testele au necesitat purtarea unui costum special.

"După cum vedeți, mă pregătesc de o misiune pe Marte. Cred că sunt niște teste benefice pentru tenisul românesc. Sunt semne că lucrurile evoluează și în România, se aduce aparatură, se aduc specialiști și cred că este normal, ăsta este un trend pe care trebuie să-l urmăm, alte țări fac asta de foarte mulți ani.", a spus Victor Hănescu.

Hănescu (34 de ani) nu a fost singurul jucator care a fost supus acestui experiment. 4 juniori au îmbrăcat și ei costumul și și-au etalat toate loviturile de serviciu.

"Avem o colaborare foarte bună cu Institutul de Cercetare, cei de acolo ne susțin în găsirea tehnicii perfecte, să putem studia. Ca orice domeniu, și sportul trebuie să stea aproape de noile cuceriri ale științei.", a spus și George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑