Antrenorul Miguel Herrera va conduce naţionala Mexicului la Campionatul Mondial din Brazilia



04 декабря 2013

 

Antrenorul Miguel Herrera va conduce naţionala Mexicului la Campionatul Mondial din Brazilia. Comitetul Executiv al forului de fotbal din această ţară a hotărât ca Herrera să rămână la cârma reprezentativei după ce acesta a calificat Mexicul la turneul final din 2014.

În urma unei şedinţe speciale a Federaţiei Mexicane de fotbal a fost luată decizia ca Miguel Herrera să rămână selecţionerul naţionalei.

"Am propus la şedinţă ca Miguel Herrera să rămână antrenor, iar Ricardo Pelaeza să fie director sportiv. Propunerea a fost analizată şi într-un final acceptată", a declarat directorul echipelor naţionale din Mexic, Hector Gonzalez Inarritu.

Oficialii federaţiei din Mexic au anunţat că Herrera ar putea rămâne ca selecţioner indiferent de rezultatele obţinute la Mondial.

"Avem planuri mari. Primul mare pas pentru acest staff tehnic este Campionatul Mondial, dar antrenorul are şanse mari să rămână la selecţionată şi după turneul final", a adăugat acesta.

Miguel Herrera a fost numit antrenor al naţionalei Mexicului în luna octombrie, înainte de barajul pentru Campionatul Mondial. Tehnicianul a reuşit să califice selecţionata la turneul final din Brazilia după ce a trecut la baraj de Noua Zeelandă. Miguel Herrera a mai cucerit titlul în Mexic cu formaţia America în sezonul trecut.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑