LIVE SCORE& Juventus - Fiorentina, ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1



**LIVE SCORE&VIDEO** Juventus - Fiorentina, ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Meciul serii în Europa se va disputa la Torino, acolo unde Juventus va primi vizita Fiorentinei în manșa tur a semifinalelor Cupei Italiei. Partida va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:45.

Cu al treilea titlu de campioană aproape acontat, trupa lui Massimiliano Allegri va încerca în această seară să ia o opțiune importantă pentru calificarea în finala Cupei Italiei.

Campioana en titre poate reazlia o triplă istorică în acest sezon dacă se va impune și în UEFA Champions League, însă acest lucru pare destul de greu de realizat ținând cont că în competiție au rămas aproape toate numele grele din fotbalul european.

"Va trebui să ne imbunătățim jocul și să avem o evoluție constantă pentru că uneori ne cam pierdem concentrarea. Mai avem mult până să ne indeplinim obiectivele" a declarat Allegri făcând referire la ultimul meci al lui Juventus, cel încheiat la egalitate 1-1 cu Roma. În primul 11 al campioanei nu se va regăsi veteranul Pirlo, încă indisponibil din cauza unei accidentări.

De partea cealaltă, trupa lui Montella este neînvinsă în ultimele 12 partide disputate însă va ataca turul cu Juventus fără Ciprian Tătărușanu. Fostul goalkeeper al Stelei s-a accidentat în timpul unei ședințe de pregătire și a lipsit la ultimele două meciuri așa că poarta Fiorentinei va fi apărată de brazilianul Neto, cel care din vară va juca pentru campioana Italiei.

ECHIPE PROBABILE:

Juventus (4-3-3): Storari - Caceres, Bonucci, Ogbonna, Padoin - Pereyra, Marchisio, Pogba - Pepe, Llorente, Coman

Antrenor: Massimiliano Allegri

Fiorentina (4-3-3): Neto - Richards, G.Rodriguez, Basanta, Alonso - Aquilani, Badelj, M. Fernandez - Joaquim, Gomez, Salah

Antrenor: Vincenzo Montella

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑