Rundă nebună în Spania: nicio candidată la titlu nu s-a impus. Calculele şi programul ultimelor etape



**VIDEO** Rundă nebună în Spania: nicio candidată la titlu nu s-a impus. Calculele şi programul ultimelor etape

Finalul de sezon din La Liga se anunţă electrizant, după o etapă plină de surprize, în care niciuna dintre cele 3 candidate la titlu nu a reuşit să se impună.

Mai întâi, Barcelona a călcat strâmb, terminând la egalitate (2-2, VIDEO AICI) partida cu formaţia lui Cosmin Contra, Getafe, chiar pe Camp Nou. 

Apoi, a venit rândul liderului Atletico să se împiedice. Trupa lui Simeone a clacat pe terenul lui Levante, unde a fost învinsă cu 2-0 (VIDEO AICI).

Deşi se părea că va fi runda Realului, nici "galacticii" nu au reuşit să se impună. Pe propriul teren, Ronaldo & Co. nu au reuşit să treacă de Valencia (2-2, VIDEO AICI). Mai mult de atât, elevii lui Ancelotti au smuls un punct în minutele de prelungiri, graţie unei reuşite de excepţie a lui CR7 (VIDEO AICI).

Cu două etape înainte de final, Atletico Madrid rămâne pe primul loc, cu 88 de puncte, fiind urmată de FC Barcelona (85) şi de Real Madrid (83), însă "albii" au un meci mai puţin disputat. 

Programul celor 3 în ultimele etape:

Atletico Madrid: Malaga (a), Barcelona (d)

Barcelona: Elche (d), Atletico Madrid (a)

Real Madrid: Real Valladolid (d - restanţă), Celta Vigo (d), Espanyol (a)

Clasamentul la zi:

></p><p>În Spania, în caz de egalitate de puncte la finalul sezonului primează regula întâlnirilor directe. Într-un clasament în 3, Barcelona este avantajată, după două victorii cu Real şi un egal cu trupa lui Simeone (în total 7 puncte). Atletico Madrid a acumulat 5 puncte (un egal cu Barca şi o victorie şi un egal cu

Cum arată acum clasamentul în 3:

1. Barcelona 7 puncte (3j)

2. Atletico 5 puncte (3j)

3. Real Madrid 1 punct (4j)

După această rundă, Atletico Madrid rămâne favorită la titlu în Spania. Formaţia lui Simeone stă la mâna ei, fiindu-i suficiente o victorie cu Malaga şi un egal cu Barcelona, în ultima etapă, pentru a câştiga campionatul. Chiar dacă îşi câştigă ultimele 3 partide, Real Madrid depinde de rezultatele lui Atletico, în timp ce Barcelona nu este sigură de titlu nici dacă se va impune în cele două partide rămase de disputat. Elevii lui Ancelotti o pot depăşi, în cazul unor succese pe linie.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑