Marseille - Lyon 4-2. Gazdele sunt la două puncte de Europa League



 

**VIDEO** Marseille - Lyon 4-2. Gazdele sunt la două puncte de Europa League

Marseille a obținut o victorie uriașă în lupta pentru locurile de Europa League. OM a învins-o cu 4-2 pe Olympique Lyon, de care s-a apropiat la doar două puncte.

Pe "Stade Velodrome", Olympique Marseille a deschis repede scorul în derby-ul etapei. În minutul 14, Diawara a marcat pentru 1-0 din pasa lui Payet. Thauvin a majorat avantajul gazdelor, însă până la pauză Lyon a redus din handicap prin Mvuemba.

După 2-1 la jumătatea meciului, Marseille s-a dezlănțuit în primul sfert de oră al părții secunde, iar eroul a fost Gignac. Atacantul lui OM a izbutit două goluri care au facilitat victoria trupei lui Jose Anigo.

Lyon a mai marcat o dată, însă reușita lui Gomis nu a mai schimbat soarta meciului. Marseille s-a impus cu 4-2 și este la două puncte de zona europeană.

În următoarea etapă, Marseille joacă pe terenul lui Bordeaux, în timp ce Lyon are meci pe teren propriu cu Lorient.

></p><p><span style=ECHIPELE:

Marseille: Mandanda - Morel, Diawara ('87 Imbula), Nkoulou, Dja Djedje - Cheyrou, Romao - Ayew, Payet ('79 Fanni), Thauvin ('73 Valbuena) - Gignac

Antrenor: Jose Anigo

Lyon: Lopes - Bedimo, Umtiti, Bisevac ('67 Grenier), Tolisso - Ferri, Gonalons, Fekir ('58 Briand), Mvuemba - Gomis, Lacazette

Antrenor: Remi Garde


 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑