Acuze pentru conducerea Petrolului: ”E o mare nedreptate, și-au bătut joc de munca noastră”



 

**VIDEO** Acuze pentru conducerea Petrolului: ”E o mare nedreptate, și-au bătut joc de munca noastră”

Geraldo Alves și Filipe Teixeira au rămas cu un gust amar după despărțirea de Petrolul. Jucători de bază la Ploiești, cei doi au fost excluși din lot de Mircea Rednic la mijlocul lunii aprilie, acuzați că au stricat atmosfera din lot în cantonamentul din Antalya. Săptămâna trecută, oficialii le-au reziliat contractele.

”Nu s-a întâmplat niciodată, a fost prima dată când am avut probleem cu cineva și, mai mult, situația asta neplăcută și să vorbesc de lipsa de respect și cu mine și cu Geraldo, care a fost căpitan de echipă timp de trei ani, până la urmă. El e o persoană foarte respectuoasă și sinceră”, a declarat Teixeira.

Fundașul central se simte, la rândul său, trădat și dezamăgit de evoluția lucrurilor la Petrolul. ”Sunt trist, dezamăgit, supărat, frustrat. Și mai mult asta, cred că și-au bătut joc de munca mea la Petrolul. E o nedreptate, că noi nu am făcut nimic ca să fim dați afară, în primul rând. În al doilea rând, nu suntem noi cei ce primim cei mai mulți bani de la Petrolul, sunt conducătorii”, a spus Geraldo Alves.

Căpitan la Petrolul, Geraldo a cucerit Cupa României, în 2013. În două sezoane la Ploiești, Filipe Teixeira a înscris 15 goluri în 49 de meciuri de campionat.

„Nu am ce să-i transmit lui Rednic, nu vreau să vorbesc cu el, nici despre el. Nu am nicio simpatie cu el, cred că trebuia să vină la mine și să vorbim, să-mi spună de ce m-a dat afară. Să vină să-mi spună față în față, nu să pună la tablou: Geraldo și Filipe nu se mai antrenează cu grupul”, a mai spus fundașul portughez.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑